Kiinnostavia tavaramerkkejä

Tervetuloa tutustumaan kiinnostaviin tavaramerkkitarinoihin!

Luomu-tavaramerkki, jossa vihreän ympyrän sisällä on leppäkerttu ja sana "Luomu".

Elokuun tavaramerkki: Luomu

Ohranjyvän päällä istuvasta leppäkertusta tuli ensimmäinen tarkkaan määriteltyä ja valvottua suomalaista luomutuotantoa kuvaava merkki 1980-luvun lopulla. Luomuliitto oli perustettu muutamaa vuotta aiemmin. Merkin kehittelivät aktiiviset luomuviljelijät sen jälkeen, kun luomutuotantoon oli saatu luotua yhtenäiset kansalliset ohjeet ja lisääntynyt tuotanto haluttiin saada näkyväksi markkinoilla. Merkki rekisteröitiin Luomuliiton tavaramerkiksi.

Lue lisää elokuun tavaramerkistä
Oscar Blue -kuviomerkki

Heinäkuun tavaramerkki: OB Oscar Blue

Koodaustyössä koville joutuneet silmät innostivat Roope Nevalaisen etsimään ratkaisua kiusalliseen väsymysongelmaan. Hän tarttui työhön yhdessä kolmen yrittäjähenkisen opiskelukaverinsa kanssa. He löysivät markkinoilta joitakin haitallisia aallonpituuksia torjuvia sinivalolaseja, mutta eivät yhtään silmien hyvinvointia lisäävää selkeästi brändättyä näyttöpäätelasimallistoa.

-Syksyllä 2020 meille selvinnyt tilanne vaikutti kiehtovalta liikeidealta. Meillä tuntui olevan hyvä näkemys siitä, mikä tuntuisi silmille hyvältä ja olisi trendikästä sekä aikaa kestävää. Ennestään meillä oli muuta toimintaa varten perustettu CapiFund Oy.

Lue lisää heinäkuun tavaramerkistä

Kaikki kuukauden tavaramerkit

Tutustu aiemmin kuukauden tavaramerkiksi valittuihin tavaramerkkeihin.

Tutustu kuukauden tavaramerkkeihin!

Tavaramerkkejä eri vuosikymmeniltä

Julkaisimme Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tavaramerkkejä eri vuosikymmeniltä.

Tutustu juhlavuoden tavaramerkkeihin!